World News Turkey

Kurbanlıklarını kesen İstanbullular kasapların yolunu tuttu

Kurbanlıklarını kesen İstanbullular kasapların yolunu tuttu
2
31 Temmuz 2020 - 18:42

Kurban Bayramı’nın ilk gününde kurbanlıklarını kesen vatandaşlar, etlerini kıyma ya da kuşbaşı hale getirmek için gittikleri kasaplarda yoğunluğa neden oldu.
İstanbul genelinde birçok ilçede vatandaşlar, kurbanlıklarını kestikten sonra kasapların yolunu tuttu.

Vatandaşlar, naylon poşetler içerisinde getirdikleri etleri kasaplara teslim etti.

Kasaplar da sıcak havaya rağmen et kesme, kıyma makineleri ve özel bıçaklarıyla getirilen etleri isteğe göre pirzola, kuşbaşı ya da kıyma şeklinde hazırlayıp vatandaşlara geri verdi.

Birçok kasapta yoğunluk yaşandığı gözlendi.
KAYNAK:TRT HABER

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.