Küçükçekmece’deki parkta terör örgütü sembollerini andıran görsellerle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Belediye Başkan Yardımcısı ve Park ve Bahçeler müdürü görevden uzaklaştırıldı.
Valilikten görevden uzaklaştırma kararı
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı S.G. ile Park ve Bahçeler Müdürü Ş.M.’nin görevinden uzaklaştırıldığı kaydedildi.
Valiliğin açıklamasında şunlar kaydedildi;
“Küçükçekmece Belediyesinin İstasyon Mahallesinde bulunan Atatürk Parkı’nda tamamlanan yenileme çalışmaları neticesinde bazı yer döşemelerinde “PKK terör örgütü sembol ve renklerinin kullanıldığı yönündeki ihbar, şikayet ve mahallinde yapılan tespitler üzerine”, söz konusu materyallerin Kaymakamlıkça kaldırılması sağlanmıştır.
Küçükçekmece Kaymakamlığının konuya ilişkin yazıları ile Valiliğimize gönderilen bilgi ve belgelerin incelenmesi sonucunda; Parkın yenilenmesiyle ilgili işlemlerden sorumlu olduğu tespit edilen Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı (S.G.) ile Park ve Bahçeler Müdürü (Ş.M.), görevi başında kalmalarında sakınca görüldüğünden, Valiliğimizce görevinden uzaklaştırılmıştır.”


PROF DR HAŞMET MESUT ÖZSOY SAĞLIK TURİZMİ KONFEDERASYONU EN ÜST DÜZEY OTORİTESİ İLAN EDİLDİ
PROF DR HAŞMET MESUT ÖZSOY SAĞLIK TURİZMİ KONFEDERASYONU EN ÜST DÜZEY OTORİTESİ İLAN EDİLDİ
ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ VE YATIMLARI VAKFI SATVAK GENEL BAŞKANLIĞINA PROF DR HAŞMET MESUT ÖZSOY GETİRİLMİŞTİR
SANKON KAYSERİ İL BAŞKANLIĞI NA ATAMA YAPILDI
SANKON KOSOVA DEVLETİ TEMSİLCİLİĞİ NE ATAMA YAPILDI
SENAGAL CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ SANKON ZİYARETİ
KKTC ANKARA BÜYÜKELÇİSİN DEN SANKON A ZİYARET