İngiltere Başbakanı Johnson’ın koronavirüs nedeniyle aldığı kararlar kapsamında, ülkedeki bar ve restoranlar saat 22.00’de kapandı.
İngiltere’de COVID-19 salgınıyla mücadele için alınan restoran ve barların saat 22.00’de kapanması uygulamasına başlandı.
Bu iş yerlerinin yeni kapanış saatinden önce müşterilerini uyarmaya, çalışanların dışarıdaki masa ve sandalyeleri toplamaya başladığı görüldü.
Polis de eğlence mekanlarında denetim yaparak işletmeleri uyardı. Özellikle eğlence mekanlarının kapanmasıyla sokaklar büyük ölçüde boş kaldı.
6 ay sürecek yeni önlemlere uymayan işletmelere 10 bin sterlin para cezası verilecek. Hükümet, özellikle bar ve restoranları hedef alan yeni kısıtlamalarla son aylarda daha çok gençler arasında yayılan koronavirüs vakalarını düşürmeyi amaçlıyor.
KAYNAK:TRT HABER


PROF DR HAŞMET MESUT ÖZSOY GENÇLER TARAFINDAN TÜRKİYE DE YILIN DOKTORU SEÇİLDİ
PROF DR HAŞMET MESUT ÖZSOY GENÇLER TARAFINDAN TÜRKİYE DE YILIN DOKTORU SEÇİLDİ
ABD Başkanı Trump: “Soğuk hava koşulları nedeniyle Putin’e bir hafta saldırma dedim, kabul etti”
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan İspanya’ya Yeni Atama
YENİ FAHRİ KONSOLOSLAR GELİYOR
SANKON KOSOVA DEVLETİ TEMSİLCİLİĞİ NE ATAMA YAPILDI
DOMİNİK CUMHURİYETİ NDEN SANKON A ZİYARET
FERUDUN CEVAHİROĞLU BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ DİPLOMATLARI KABUL ETTİ