Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başsağlığı mesajı gönderdi.
Cumhurbaşkanlığı Basın Ofisinden yapılan açıklamada, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman’ın İzmir’de gerçekleşen deprem nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başsağlığı mesajı gönderdiği bildirildi.
Rahman, mesajında, çok sayıda insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olan ve büyük hasara yol açan şiddetli depremin haberini derin bir üzüntüyle karşıladığını belirterek, “Dost Türkiye halkına en içten başsağlığı ve destek sözlerimizi ileterek, bu trajik afet sonucu hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınlarına sabır, yaralılara ise acil şifalar diliyorum” ifadesini kullandı.
KAYNAK:TRT HABER


TANER ÖZGÜR GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI
TANER ÖZGÜR GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI
SAĞLIK TURİZMİNDE ‘TEŞVİK’ SKANDALI: PROFESÖRÜN ÇEKİ REHİN, DİĞERİNE 20 YIL HAPİS İSTEMİ!
ABD Başkanı Trump: “Soğuk hava koşulları nedeniyle Putin’e bir hafta saldırma dedim, kabul etti”
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan İspanya’ya Yeni Atama
ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAKTIR
SANKON KAYSERİ İL BAŞKANLIĞI NA ATAMA YAPILDI