World News Turkey

AK Parti YSK’dan bilgi mi istedi?

AK Parti YSK’dan bilgi mi istedi?
3
25 Aralık 2021 - 12:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her seferinde “Seçim zamanında yapılacak” demesine rağmen erken seçim iddiaları bir türlü gündemden düşmüyor. Konuyla ilgili ortaya atılan son iddia; AK Partili yetkililer Yüksek Seçim Kurulu’ndan olası bir seçime hazır olup olmadığı yönünde bilgi istediği yönünde.

Erken seçim iddiaları gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Muhalefetin ısrarlı çağrılarına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son açıklamada “Cumhur İttifakı’ndan Devlet Bey bu işin Haziran 2023’te olacağını söylüyor. Ben Haziran 2023’te olacağını söylüyorum. Defalarca söylememize rağmen hala erken seçimden bahsediyor. Erken seçim yok. Bak Bay Kemal, noktalı virgül değil ha, nokta koyuyorum” diyerek tartışmalara bir kez daha noktayı koydu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.