COVID-19’a yakalanan ABD Başkanı Trump, tedbir amaçlı birkaç gününü geçireceği Maryland eyaletindeki Walter Reed Askeri Hastanesine vardı.
Beyaz Saray, COVID-19’a yakalanan ABD Başkanı Donald Trump’ın, tedbir amaçlı hastaneye götürüleceğini ve burada birkaç gün kalacağını bildirdi.
Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, yaptığı yazılı açıklamada, Trump’ın moralinin yerinde olduğunu, hafif semptomlar gösterdiğini ve gün boyu çalıştığını aktardı.
“Önlem amacıyla ve doktoru ile tıp uzmanlarının tavsiyesiyle, Trump önümüzdeki birkaç gün Walter Reed Askeri Hastanesindeki başkanlık ofisinden çalışacak.” ifadesini kullanan McEnany, Trump’ın, kendisine ve eşi Melania Trump’a gelen destek mesajları için minnettar olduğunu vurguladı.
Trump yetkilerini devretmedi, görevini sürdürüyor
Trump’ın hastaneye kaldırılmasıyla, başkanın görevini Başkan Yardımcısı Mike Pence’e devredip devretmeyeceği de merak konusu oldu.
Beyaz Saray İletişim Direktörü Alyssa Farah, yaptığı açıklamada, “Trump’ın yetkilerini devretmesini beklemiyoruz. Şu anda başkan görevi başında.” ifadesini kullandı.
Trump hastaneye vardı
ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray’dan üzerinde takım elbisesi ve yüzünde maske ile yürüyerek çıkıp, kendisini bekleyen başkanlık helikopterine bindi.
Gazetecilere açıklamada bulunmayan Trump, baş parmağını kaldırıp “her şey yolunda, sorun yok, çok iyi” anlamlarında kullanılan işareti yaparak görüntü verdi.
Trump, ardından, gelecek birkaç gününü geçireceği Maryland eyaletindeki Walter Reed Askeri Hastanesine vardı.,
KAYNAK:TRT HABER


Murat Uygur’dan İş İnsanı Süleyman Lami Uyar’a Ziyaret
Murat Uygur’dan İş İnsanı Süleyman Lami Uyar’a Ziyaret
Nevide Çiçek, Süper Lig ve Sosyal Medyada Fırtına Gibi Esiyor!
‘Hasan Mutlu’ iddiası! ‘AK Partili ve MHP’li isimler aradı ve…’
Celali Aşiretleri Federasyonu’ndan Kenan Tekdağ İçin Geçmiş Olsun Mesajı
Başkan Yardımcısı H. Hamdi Coşkun’a Esnaftan Büyük Tepki”
Kemal Can ve Mehmet Şakir Can her yerde aranıyor, kayyum…
Bakan Kurum: “Yıllardır süren bir sorunu çözüme kavuşturuyoruz”