Hava Kuvvetleri Komutanlığından Tuğgeneral rütbesi ile emekli olduktan sonra KHK ile rütbesi alınan Oğuz Bozkurt, İzmir’de ankesör soruşturmasından gözaltına alındı. Bozkurt’un darbe girişiminden sonra da örgütle bağlantıda olduğu belirlendi.
Fethullahçı Terör Örgütünün Türk Silahlı Kuvvetlerindeki yapılanmasını deşifre etmek için başlatılan soruşturmalar sürüyor.
Ankesör ve kontörlü telefonlar üzerinden örgütün sözde yöneticileri ile görüştüğü belirlenen eski Tuğgeneral Oğuz Bozkurt gözaltına alındı. Bozkurt, Hava Kuvvetleri Komutanlığından kendi isteğiyle emekli olmuştu.
Görev süresince ise örgütle bağlantılarının saptanması üzerine Bozkurt’un KHK ile rütbeleri alınmıştı.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı yürüttüğü soruşturmada gözaltına alınan Bozkurt tutuklandı.
Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmasına karar verilen Bozkurt’un 15 Temmuz darbe girişi sonrasında da örgüt yöneticileriyle bağlantısını sürdürdüğü belirlendi.
Kaynak:TRT haber


SANKON DAN İZMİRE ATAMA YAPILDI
SANKON DAN İZMİRE ATAMA YAPILDI
ALİCAN ACAR GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI
SAĞLIK TURİZMİ RAPORU CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞANA TAKDİM EDİLECEK
PROF DR HAŞMET MESUT ÖZSOY SAĞLIK TURİZMİ KONFEDERASYONU EN ÜST DÜZEY OTORİTESİ İLAN EDİLDİ
ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ VE YATIMLARI VAKFI SATVAK GENEL BAŞKANLIĞINA PROF DR HAŞMET MESUT ÖZSOY GETİRİLMİŞTİR