Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde iki tekstil fabrikasında 78 işçide koronavirüs tespit edilince, üretim durdu.
İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, fabrikalarda filyasyon çalışması yaparak ilk etapta 450 kişinin çalıştığı fabrikada 10, diğer fabrikada ise 30 işçinin koronavirüse yakalandığı tespit edildi.
Pazartesi günü itibariyle fabrikalarda üretim durduruldu ve tüm işçiler evlerinde karantinaya alındı. Test sonuçları açıklandıkça koronavirüse yakalanan işçinin sayısı arttı. İki fabrikada koronavirüse yakalanan işçi sayısı 78’e yükseldi.
Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, Organize Sanayi bölgesindeki fabrikaların Sağlık Bakanlığı ve diğer bakanlıkların talimatları doğrultusunda denetlendiğini ve tedbirlere uyulması konusunda sık sık uyardıklarını söyledi.


SANKON DAN İZMİRE ATAMA YAPILDI
SANKON DAN İZMİRE ATAMA YAPILDI
ALİCAN ACAR GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI
SAĞLIK TURİZMİ RAPORU CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞANA TAKDİM EDİLECEK
PROF DR HAŞMET MESUT ÖZSOY SAĞLIK TURİZMİ KONFEDERASYONU EN ÜST DÜZEY OTORİTESİ İLAN EDİLDİ
ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ VE YATIMLARI VAKFI SATVAK GENEL BAŞKANLIĞINA PROF DR HAŞMET MESUT ÖZSOY GETİRİLMİŞTİR