ABDULLAH YİĞİT-ANKARA-Özel Haber
15 Temmuz Federasyonu Divan Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayırsever İş Adamı Aziz Akkuş ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ortak çalışması olarak Diyarbakırlı Fakir aile çocuklarına Çanta ve kırtasiye projesi bugün hayata geçti.
15 Temmuz Federasyonu Divan Kurulu Başkanı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile beraber Diyarbakır ve İlçelerinde Fakir Aile Çocuklarını evlerinde ziyaret ederek. 50 Tane Fakir Öğrenciye Çanta ve Kırtasiye Malzemesi yardımında bulundular.
Akkuş, Gazetecilere yapmış olduğu açıklamasında 15 Temmuz Federasyonu olarak Bağlar Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Beyoğlu ile yapmış olduğumuz ortak çalışmasında Diyarbakırlı Fakir Öğrencilerimize Çanta ve Kırtasiye Malzemesi dağıtımı projemiz bugün hayata geçti ilk etapta 50 tane fakir öğrencilerimize dağıtımını yaptık. İleriki bir zamanda fakir öğrencilerimize yine Çanta ve Kırtasiye Dağıtım malzemesi dağıtımı yapacağız dedi.














SAĞLIK TURİZMİNDE ‘TEŞVİK’ SKANDALI: PROFESÖRÜN ÇEKİ REHİN, DİĞERİNE 20 YIL HAPİS İSTEMİ!
SAĞLIK TURİZMİNDE ‘TEŞVİK’ SKANDALI: PROFESÖRÜN ÇEKİ REHİN, DİĞERİNE 20 YIL HAPİS İSTEMİ!
ABD Başkanı Trump: “Soğuk hava koşulları nedeniyle Putin’e bir hafta saldırma dedim, kabul etti”
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan İspanya’ya Yeni Atama
“Mustafa Uslu Hakkında Uyuşturucu, Sahte Belge ve Dolandırıcılık İddiaları İnceleniyor”
GENÇLİK VE SPOR DAN ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ VE YATIRIMLARI VAKFI NA KUTLAMA
DOMİNİK CUMHURİYETİ NDEN SANKON A ZİYARET
FERUDUN CEVAHİROĞLU BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ DİPLOMATLARI KABUL ETTİ