World News Turkey

4 aylık hamile olduğu iddia edildi! Açıklama geldi

4 aylık hamile olduğu iddia edildi! Açıklama geldi
7
12 Ekim 2020 - 7:42

Haber:Özlem Aslantürk

6 yıldır birlikte olan ve geçtiğimiz Temmuz ayında Barış Arduç’la evlenen Gupse Özay’ın hamile olduğu iddiaları sosyal medyada yine gündeme geldi.

Magazin D’in yaptığı habere göre; Barış Arduç ile evlenen Gupse Özay’ın 4 aylık hamile olduğu iddia edildi. Habertürk’ten Mehmet Çalışkan’a özel açıklamalarda bulunan Gupse Özay, söylentilerin gerçek olmadığı söyledi. Özay, “Hamile değilim ama çok istiyorum” ifadelerini kullandı.

Arduç ise geçtiğimiz ay “Bu tarz haberler beklediğimiz şeylerdi. Biz çocuk çok istiyoruz ve niyetimiz de var. Olursa, böyle bir haberi keyifle paylaşırız. Şu an öyle bir durum yok” şeklinde açıklama yapmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.