World News Turkey

33
03 Ocak 2022 - 19:21

‘Dijital Bingöl Rehberi’ büyük ilgi uyandırdı
Bingöl’e dair tüm resmi kurum bilgileri, tarihi ve kültürel değerler, ilçe ve köy dernekleri ile vakıflar ve Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış Bingöllü iş adamlarının kurdukları şirketlerin bilgilerinin yer aldığı www.dijitalbingolrehberi.com yayına başladı.
*
Uzun süreli, aylarca emek verilip kurulan www.dijitalbingolrehberi.com sitesi, büyük ilgi gördü. Bingöl’e dair her şeyin bulunabildiği sitede tarihi, doğal ve kültürel değerler, Türkiye’ye yayılmış Bingöl iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları yer alıyor. Bingöl’e dair her şeyin bulunabileceği site kısa sürede Bingöl’ün en çok ziyaret edilen sitesi olmayı başardı.
Konu ile ilgili açıklama yapan sitenin kurucusu gazeteci Galip Akengin, “Türkiye’de başka emsali olmayan bir web sitesi kurduk. ‘A’dan Z’ye Bingöl’e dair her şey burada olacak’ sloganıyla başladık ve sağ olsunlar hemşerilerimiz büyük ilgi gösterdi” dedi.
‘BİNGÖL’E DAİR HER ŞEY BURADA’
Akengin, içerisinde Bingöl il ve ilçelerinin tanıtımı, turistik alanlar, tarihi kültürel değerler, tüm resmi kurumların iletişim bilgileri var, Bingöl dışında ilin tanıtımına öncülük eden temsil konumunda bulunan il, ilçe ve köy derneklerimizin güncel iletişim bilgilerinin yanı sıra, Bingöl iş dünyasının saygın firmalarının da www.dijitalbingolrehberi.com sitesinde topladıklarını vurguladı.
‘HER ŞEY ARTIK CEBİMİZDE’
2006 ve 2012 yılında Bingöl Tanıtım Rehberleri çıkardığını anımsatan Akengin, “Dünya dijitale geçti, bizler de buna uyum sağlamak zorundayız. Dünyayı elimizdeki cep telefonu ile takip ediyoruz. Bankacılık, ticaret elimizde, ödemeleri elimizdeki cep telefonlarıyla hallediyoruz. Haberleri, maçları, filmleri artık cebimizden izliyoruz. Kitapları cebimizden okuyoruz. Hasılı her şey cebimizde, www.dijitalbingolrehberi.com da cebimizdedir” diye konuştu.
‘BU REHBERDE TÜM BİNGÖL’Ü BULACAKSINIZ’
Yazar, televizyon programcısı ve şair Abdurrahman Delen, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Dijital Bingöl Rehberi’ne dair önemli ifadeler kullandı. Delen, şunları söyledi: “Kendisini çok severim, benim kıymetli dostum. O kadar başarılı bir iş yapıldı ki. Türkiye’de belki de tek olan Bingöl’de bir dijital platform kuruldu. Kim kurdu biliyor musunuz? Galip Akengin. Sevgili gazeteci kardeşim, dostum, arkadaşım. Çok güzel bir iş yapmış. O dijital platforma girdiğine neyi bulacaksınız biliyor musunuz? Tüm Bingöl’ü bulacaksınız, tüm sanatçıları, tüm derneklerin, Bingöl ve Bingöl dışındaki iş dünyasını bulacaksınız. Kaçırmayın lütfen. Tez zamanda dijital Bingöl Rehberi’ne bir bakın, Galip Akengin neler yapmış öğrenin.” HABER: Abdurrahman Delen

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.