World News Turkey

Türkiye mankenlerini seçti! Nevide Çiçek fırtınası esti

Türkiye mankenlerini seçti! Nevide Çiçek fırtınası esti
10
15 Haziran 2022 - 12:23

Türkiye mankenlerini seçti! Nevide Çiçek fırtınası esti

Birbirinden güzel mankenlerin yarıştığı Ulusal Model of Models Yarışması 8 Haziran’da Portex’te düzenlendi. Yarışmada Number1 Türk TV sunucusu Nevide Çiçek ikincilik tacının sahibi oldu.

Balta limanı Portax’te gerçekleşen 2022 Ulusal Model of Models Yarışması tamamlandı. Yarışma da İzmirli güzel Nevide Çiçek 2022 yılı Türkiye Ulusal Kadın Modeli ikincisi seçildi. “En İyi Vücut Kraliçesi”
Daha önce de Lübnan’da düzenlenen Miss Tourism University yarışmasında “En İyi Vücut Kraliçesi” ödülüne layık görülen Çiçek, adeta podyumda rüzgar gibi esti.
Yeşil elbisesiyle geceye damga vuran 21 yaşındaki manken yarışmanın sunucusu Özge Özder tarafından “Gecenin En Zor Elbisesini Taşıyan Mankeni” seçildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.