World News Turkey

Onur Büyüktopçu: Seda Sayan ayağımı kaydırmadı

Onur Büyüktopçu: Seda Sayan ayağımı kaydırmadı
3
26 Haziran 2020 - 11:03

‘Çarkıfelek’in sunucusu Onur Büyüktopçu, önceki akşam Nişantaşı’nda bir mekandaydı. Arkadaş grubuyla yemek yiyen Büyüktopçu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Daha önce ‘Yemekteyiz’ adlı yarışmanın sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu, kendisinden sonra göreve gelen Seda Sayan’ın kendisinin ayağını kaydırdığı iddialarına veryansın etti.

Oyuncu, “Seda Abla yılların ustası. Ben o projeden kendi isteğimle ayrıldım. Seda Abla bana hiçbir şey yapmadı. Ben çok yorulmuştum. Siz 2 saat izliyorsunuz, ama ben 11 saat çalışıyordum. O semtten bu semte koşturuyordum. Çok yorulmuştum. ‘Yemekteyiz’i kendi isteğimle bıraktım. Acun Abi benden sonra Seda Abla’ya teklif götürdü. O da kabul etti ve çok çok başarılı bir işe imza atılıyor. Acun Abi ne yapsaydı arkadaşlar? Ben gittim diye ‘Yemekteyiz’i mi kaldırsaydı? Seda Abla ile günlük hayatta görüşüyoruz. Program hakkında sürekli fikir alışverişi yaparız. Benim ayağımı kaydırsa Seda Abla’yı dinlemeye gidip, sahnede birlikte şarkı söyler miyim? Kimse benim ayağımı kaydırmadı” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.