World News Turkey

Mehmet İmrek `ten Açıklama

Mehmet İmrek `ten Açıklama
30
23 Haziran 2020 - 21:05

Güç Birliği Partisi Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet İMREK, Bu çıktığımız yolda ben iken biz olduk biz olmanın verdiği güçle mücadele şevkimiz ve dostluklarımız arttı. Bu dostluklar birlik ve beraberlik ruhu ile öylesine sağlam temeller üzerine kurulduki çukurlarda bireken yağmur suyu değilki güneş çıkınca hemen kurusun. Bizde dostluklar deniz misalidir buhar olup uçsada yağmur olup geri döner. Bazen zamanımız olmaz arayamasakta ettiğimiz dualarımız da biz güç Birliği ailesi dostluğu olarak birlik beraberliğimizi kardeşliğimizi sevdiklerimizi hiç unutmayız.

Harekette birlik olmazsa fikirde birlik faydasızdır. Biz güç birliği ailesi olarak fikirdeki birlikteliğimizi harekete çevirerek anlam kazandırdık kazandırdığını bu anlamla hareket ederek hem icraatlarımızda hemde fikirdeki birlikteliğimizi can kardeşliğine çevirdik. Ulu önder Atatürk’ün dediği gibi büyük işler büyük atılımlar ancak birlikte çalışmakla elde edilebilir sözüyle hareketle Güç Birliği hareketi içinde büyük işleri büyük atılımları gerçekleştirmek için üyesinden il ilçe başkanlarına Genel başkanına kadar kısa zamanda yapılan icraat ve atılımlar ve kazanımlar ne kadar birlik ve beraberlik ruhuna verdiğimiz önemi göstermektedir.
Sözün özü birlik ve beraberlik ruhunu kaybeden her şeyini kaybeder.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.