World News Turkey

Kolpaçino Sabri Hollywood Yolcusu

Kolpaçino Sabri Hollywood Yolcusu
16
18 Haziran 2022 - 11:00

Sabri karakterine hayat veren Aydemir Akbaş, ‘Galaxy Movie’nin temmuz ayında çekimlerine başlayacağı 3 seri film için yetkililerle el sıkıştı.

Sünnet Çocuğu adlı filmin vizyona girmesini beklerken büyük bir projeye imza attı.

Türk Sineması’nda 40’ı komedi olmak üzere 127 filmde rol alan, 8 filmin yönetmenliğini yapıp, 30 tiyatro oyununda rol alan usta sanatçı beklediği ve ‘hayatımın rolü’ dediği teklifi önceki gün aldı. ‘Galaxy Movie’nin temmuz ayında çekimlerine başlayacağı 3 seri film için yetkililerle el sıkışan Akbaş, ‘Fransızca konuşan Alzheimer hastası, tekerlekli sandalyeye mahkum bir İstanbul beyefendisini’ canlandıracağım. Hayatımın rolü olacak” dedi. Galatasaray Lisesi mezunu olan Aydemir Akbaş iyi derecede Fransızca ve İtalyanca bildiğini hatırlatarak “Bu rolü benden daha iyi kimse oynayamazdı, Hollywood’da fark yaratacağım” diye ekledi. Öte yandan usta oyuncunun ‘manevi oğlum’ dediği oyuncu Özgür Aksoy’un da yine kendisine eşlik edeceğini dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.