World News Turkey

GESKON DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

GESKON DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
3
30 Ağustos 2022 - 12:41

Gençlik ve Spor Konfederasyonu GESKON Genel Başkan Yardımcısı ve GESKON Genel Başkan Yardımcısı ve Yönetmen Murat Uygur, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:
“Kahraman Türk Ordusunun iman dolu yüreği ile kazandığı, aziz Türk Milleti’nin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, büyük zaferimizin 100.yıl dönümünü milletimizce omuz omuza kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu zafer tüm dünyaya bir kez daha hatırlatmalıdır ki, Türk Milleti vatan, millet, bayrak ve bağımsızlığı uğruna mücadele edecek o yüksek ruh ve karaktere sahiptir. Bu kutlu günde GESKON yönetim kurulu olarak başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin şanlı kahramanlarını, milli güvenliğimizi korumak uğruna şehit verdiğimiz tüm askerlerimizi rahmet ve saygı ile anıyoruz.Tarihten aldığımız güçle bağımsızlık ruhunu daima yaşatacak gençler yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.