World News Turkey

Akçakale şehitleri son yolculuklarına uğurlandı! Şehit Murat Alyakut’un cenazesini ağabeyi kıldırdı

Akçakale şehitleri son yolculuklarına uğurlandı! Şehit Murat Alyakut’un cenazesini ağabeyi kıldırdı
2
09 Ocak 2022 - 14:44

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde PKK’lı teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Murat Alyakut, Piyade Onbaşı Enes Koç ve Piyade Sözleşmeli Er Ertuğrul Ulupınar, bugün son yolculuklarına uğurlandı. Şehit Murat Alyakut’un cenazesini imam olan ağabeyi Musa Alyakut kıldırdı

Akçakale şehitleri son yolculuklarına uğurlandı! Şehit Murat Alyakut'un cenazesini ağabeyi kıldırdı

Şanlıurfa Akçakale’de dün sınır hattında teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu Piyade Teğmen Murat Alyakut, Piyade Onbaşı Enes Koç ve Piyade Sözleşmeli Er Ertuğrul Ulupınar şehit oldu.

ŞEHİT1

Törene Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuğa, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Kasım Gülpınar ve Gülender Açanal, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve şehidin mesai arkadaşları katıldı.

şehit2

ŞEHİT ALYAKUT’UN CENAZE NAMAZINI AĞABEYİ KILDIRDI

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki sınır hattında teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Murat Alyakut’un (32) naaşı, Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen törenin ardından hava yoluyla, Kahramanmaraş’a buradan da helallik alınmak üzere Büyüknacar Mahallesi Kadı Obası’ndaki baba ocağına getirildi.

MYNET

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.