World News Turkey

OSG Sigorta Genel Müdürü Bayburtlu Genç İş Adamı Mehmet Daştan’ın Sigorta ve Sigortacılıkla İlgili Açıklamaları

OSG Sigorta Genel Müdürü Bayburtlu Genç İş Adamı Mehmet Daştan’ın Sigorta ve Sigortacılıkla İlgili Açıklamaları
14
19 Mart 2021 - 10:02

Son dönemde pandemiden dolayı ekonomik olarak zor bir virajdan geçiyoruz. Kesintisiz devam eden gece 21.00 dan sabah 05.00’e kadar sokağa çıkma yasağı ve Pazar günü kesintisiz sokağa çıkma yasağı birçok sektörde olumsuz etkiler bıraktı.

Sigorta sektöründe tüketicilerin hızlıca fikir değiştirdiği sektörler arasında yer alıyor. İşverenlerin pandemiden dolayı işlerin düştüğünden veya işyerlerini açamamaktan zorlandığını dile getiriyor. Çalışanlar ise işlerin olmamasından ötürü zorlanıyor.

Sigortadan vazgeçebilecek kadar zengin miyiz?

Bu zor dönemde oluşabilecek herhangi bir maddi kaybı sigorta sayesinde karşılanabiliyor. Peki bundan vazgeçebilecek kadar zengin miyiz?

Benim başıma bir şey gelmez dememeliyiz bu zor zamanlarda her an her şey olabilir. Fakat Herkes aynı durumda olamayabiliyor.  Maddi durumları iyi olan kişiler yaşanabilecek maddi zararı köşede bulundurdukları birikimleri kullanarak karşılayabiliyor. Fakat maddi durumları olmayan, zaten bu dönemi zor geçirenler yaşanabilecek herhangi maddi zararı karşılayamayacak duruma gelebilir.

Maddi olarak zor geçindiğimiz dönemde sigortaya verilecek makul ücretlerle yaşanabilecek herhangi bir sorunu koruma altına alabilir.

“Ödediğimiz sigorta priminin makul olup olmadığını nasıl anlayacağız? Sigorta poliçelerini uzun uzun tüm sayfalarını okumanız mümkün olmayabilir…” gibi dediğinizi duyabiliyorum. Bu noktada yapmanız gereken işini profesyonellere bırakıp destek almak ve aldığınız poliçenin şartlarını özet olarak size anlatmasını istemek.

Geçtiğimiz zor dönemlerde yaşanabilecek olumsuzlukları (deprem, sel, yangın vb.) göz önüne aldığımızda sigorta acentesiyle görüşüp sizin için uygun olan seçip değerlerinizi teminat altına almanızı tavsiye ediyorum  K

K

HABER : Aşkın Akbulut

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.